FluxMeister

Predstavljanje

Nešto o developeru

Ja sam Željko, kodni naziv FluxMeister, ovo je moja priča ukratko.

Izdržljiv

Prekaljeni vojnik

Bio sam ...

Bio sam profesionalni vojnik, naviknut na disciplinu i naučen da budem izdržljiv. Ove kvalitete eksploatišem u mom radu na svakom projektu.

Eksplozija kreativnosti

Scenski izvođač

Inspiracija me vodila čudnom putanjom

Bilo je vreme kada sam bio preplavljen talasom kreativnosti koji se prvo manifestovao kroz scensko izražavanje

Evoluirana kreativnost

DJ

Bio sam ...

Kroz scensko izražavanje, iskusio sam bliski kontakt sa muzikom, što je kasnije kulminiralo u praktikovanju DJinga – Dr Pauk je rođen!

KOMPLETNOST

Očinstvo i iskustvo

Došao je momenat kad je sve postalo celina i dobilo smisao

Izučavamo svet zajedno; imati dete znači živeti život ispočetka, ali ga sada organizujete po svom.

Podsetnik

Pre Developmenta

I takođe imam ove dve prezentacije iz prošlog vremena, koje ne treba nikoga značajno da uzbuđuju, ali hajde da ih pomenem samo da ne dozvolim da budu zaboravljene.

PRVENAC

Svete, ovde sam!

Moja veoma stara i ujedno i prva prezentacija na wordpress.org, još uvek stoji tamo verovatno zato što sam postao sentimentalan ali nema realne koristi od toga...

ZNANJE

Stvari sa fakulteta

Moja druga prezentacija po redu, koju sam koristio za organizovanje stvari na fakultetu.Možda neko tamo negde još uvek može pronaći nešto što ga interesuje.

Zaključak

Pregled

Na ovih nekoliko strana trebalo bi da ste dobili neku predstavu šta se može uraditi u WordPressu. Video pozadine su učitane iz spoljašnjeg izvora, zato što ova hosting kompanija ne dozvoljava da media fajlovi budu hostovani direktno na klijentovom vebsajtu. Takođe možete da vidite svojstvo objava, kao i deljenje sadržaja putem socijalnih mreža. Sve može imati potpuno drugačiju strukturu i organizaciju u skoro neograničenom broju varijacija, tako da mojim aktuelnim radom mogu lako izaći u susret vašim zahtevima.